Apple plaanib odavamat ja mitmevärvilist iPhone'i

Väidetavalt on Apple uurimas võimalusi tuua turule suurema ekraaniga iPhone'i, millele peaks lisaks tulema veel odavamad ja mitmevärvilised iPhone'id, vahendab Reuters.

Apple plaanib järgmine aasta turule tuua vähemalt kaks suurema ekraaniga iPhone'i, vahendab neljale anonüümsust palunud inimesele toetudes Reuters. Üks telefon hakkaks olema 4,7-tollise ja teine 5,7-tollise ekraaniga. Inimeste sõnul on on Apple tarnijate poole pöördunud suurema ekraani plaanidega, kuid endiselt ei ole 100% kindel, kas "õunafirma" reaalsuses telefonid ka turule toob.

"Nad pidevalt muudavad toote spetsifikatsioone peaaegu kuni lõpuni välja, mistõttu ei või tavaliselt kindel olla, et tegu on lõpliku prototüübiga," ütles üks allikas Reutersile.

Firma plaanitavad muudatused ilmestavad selget olukorda, kus kunagine nutitelefonide turu valitseja on langenud üha suurema surve alla Lõuna-Korea konkurendilt Samsung Electronics. Viimane ongi enda populaarsuse saavutanud suurte ekraanidega telefonidega ning ujutades turu üle suures valikus odavate nutitelefonidega.

Osale arutelus

  • Fredy-Edwin Esse, California

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara