Analüütik: Cook ei ole küll Jobs, kuid sobib Apple'i juhiks

Maailma suurim tehnoloogiaettevõte Apple on Tim Cooki juhtimise all olnud silmitsi paljude raskustega, kuid UBSi analüütiku sõnul on tegu õige mehega firma eesotsas.

See on palju kriitikat tekitanud Cooki suunas ning levib spekulatsioon, et surve Cookile on kasvamas. Kuigi Cook ei ole uus Steve Jobs, kelle asemele ta asus, on ikkagi tegi õige mehega sellele ametile, ütles UBSi analüütik Steve Milunovich.

"Ei ole kahtluskti, et Jobs oli asendamatu ning on suur tõenäosus, et aktsia enam selline rakett ei ole," vahendab MarketWatch Milunovichi kommentaari. "Sellegi poolest on meie arvates mõistlik vastuargument sellele võttes arvesse Tim Cooki tugevusi ning Apple'is endiselt töötavaid andekaid inimesi."

Milunovichi sõnul usub ta Cooki mitmete erinevate tegurite põhjal, millest üks on fakt, et Jobs ise määras Cooki enda asemele.

"Cook ei ole olnud piisavalt kaua ametis, et me saaksime teha põhjaliku hinnangu ning ta võib olla just seda tüüpi tegevjuht, keda läheb vaja vastuolulises keskkonnas, kuhu Apple turuliidrina siseneb."

Osale arutelus

  • Fredy-Edwin Esse, California

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara