Autor: Marek Mühlberg • 26. juuni 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tiit Paananen lahkub Skype Eesti üksuse juhi kohalt

Skype Eesti üksuse juht Tiit Paananen lahkub ettevõttest käesoleva aasta septembri alguses, vahendab ERR.

"Olen otsustanud pärast kaheksat põnevat tööaastat Skype’is erinevates rollides edasi liikuda. Paari aasta eest seatud eesmärgid, mis olid seotud Skype’i integreerumisega Microsofti kontserni, on täidetud ja see aeg on olnud väga huvitav ning suuri väljakutseid pakkuv. Tunnen aga, et praegu on õige hetk öelda aitäh ja tõmmata korraks hinge, et minna vastu uutele väljakutsetele," selgitas Paananen oma lahkumise tagamaid.

Paananen lisas, et plaanib sügisest jätkata vabatahtlikku tööd Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu juhatuse liikmena IT hariduse ja tööjõu küsimustes ning panustada IT hariduse edendamisse IT Akadeemia juhtkomisjoni esimehena.

Tiit Paananen liitus Skype’iga aastal 2005, mil asus juhtima Skype’i tarkvaraarenduse testimise meeskonda. Microsofti divisjoni Skype Eesti üksuse juhina töötas Tiit Paananen alates aprillist 2012, mil võttis rolli üle Sten Tamkivilt.

Loe artiklit täispikkuses ERR Uudistest

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755