Apple registreeris Jaapanis nutikella kaubamärgi

Apple on Jaapanis esitlenud taotluse registreerida kaubamärk „iWatch“, kirjutas Reuters.

Taotlus esitati Jaapani patendiametile 3. juunil ning patendiamet avaldas taotluse oma veebilehel 27. juunil.

Palju on spekuleeritud selle ümber, et Apple on valmis esitlema iWatch nutikella, kuna tehnoloogiaturg on liikumas nö. kantavate arvutite poole. Näiteks Google on juba esitlenud enda Glass nutiprille, mis ühendavad mobiilset arvutit ja prille. 

Kuid Apple’i juht Tim Cook on olnud skeptiline kantavate arvutite suhtes. Kuu tagasi ütles Cook: „Kuidagi ei saa veenda last, kes pole varem kandnud prille või kella, et ta hakkaks neid kandma. Vähemalt mina pole ühtegi sellist last näinud.“

Osale arutelus

  • Rainer Saad

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara