10. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Analüütik: BlackBerry ei lahku börsilt

Finantsanalüütik mängis täna intervjuus MarketWatchile maha võimaluse, et BlackBerry lahkub börsilt, lisades, et spekulatsioonist tekkinud aktsiaralli kaua ei kesta.

"Ma ei oota, et see ralli kestma jääks," märkis BGC Partners analüütik Colin Gillis. "Ära kunagi ütle mitte kunagi, kuid minu arusaam sellest on see, et see on lihtsalt jutt."

Reuters avalikustas anonüümsetel allikatel põhineva loo, mille kohaselt on firma juhtkond kaalunud võimalust müüa BlackBerry erafirmale, kuigi tehing veel lähiajal ei sünni.

"Nendesse anonüümsete allikatega lugudesse peab suhtuma äärmiselt skeptiliselt, eriti kui ei ole mingit kapitali allikat. Firma positsioon ümberpöördeks on endiselt väga kaheldav. Ärge uskuge seda," lisas Gillis.

Täna on BlackBerry aktsia Nasdaqi börsil 5,09% plussis, makstes 9,69 dollarit. Aasta alguses on aktsia 18,5% miinuses, kuigi jaanuari lõpus käis hind isegi 18 dollari juures ära.

Autor: Fredy-Edwin Esse, California

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755