14. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apple tõusis üle pika aja taas üle 500 dollari

Eile miljardär Carl Icahni teate järel rallima asunud Apple'i aktsia tõusis esimest korda üle 500 euro piiri pärast ligi kaheksat kuud.

Apple'i aktsia oli USA idaranniku aja järgi keskpäevaks tõusnud 2,40%, 501,38 dollarini. Seda on 12 dollarit rohkem võrreldes eilse sulgemishinnaga.

Viimati kauples Apple'i aktsia ülalpool 500 dollari piiri 23. jaanuaril, vahetult enne firma majandusaasta esimese kvartali tulemuste avalikustamist.

"Õunafirma" aktsia on viimase kolme kauplemispäevaga näidanud tugevat tõusu, millele aitas eile kaasa miljardärist aktivistinvestor Carl Icahn, et enda sõnul soetas olulise osaluse Apple'is, mis Bloombergi allikate sõnul on väärt üle miljardi dollari.

Autor: Fredy-Edwin Esse, California

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755