15. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Samsung tutvustab enda nutikella 4. septembril

Samsung Electronicsile keskenduv veebisait SamMobile.com teatel avalikustab Lõuna-Korea tehnoloogiagigant 4. septembril enda nutikella.

Veebisait oli juba varem teatanud Samsungi plaanist luua nutikell, viidates Lõuna-Koreas esitatud patentidele, vahendab MarketWatch. Samsung pole esialgu veel kuulujuttu kinnitanud.

SamMobile'i sõnul saab Samsung Galaxy S4 kaaslaseks tuleva kella nimi olema "Galaxy Gear" ning võib tõenäoliselt olla painduva ekraaniga. Varasemalt teatas veebileht, et üritusel avalikustam Samsung enda uue tahvelarvuti ja nutitelefoni hübriidi Galaxy Note III. Üritus leiab aset Berliinis. 

Autor: Fredy-Edwin Esse, California

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755