E-konsultatsiooni on kasutatud 193 korral

E-tervise andmetel on e-konsultatsiooni kasutatud  alates märtsikuust kuni augusti alguseni 193 korral.

Haigekassa teatel oli selle aasta 8. augustiks haigekassale esitanud arve e-konsultatsiooni teenuse eest tasumiseks 11 perearstikeskust. Nendelt arvetelt selgub, et teenust on osutatud 58 korral. E-Tervise SA (ETSA) andmetel on teenust osutatud 193 korda, sh nendel erialadel, mille kohta hetkel on nõuded välja töötamisel ning haigekassa veel ei tasu.

Hetkel on eriarstiabi teenuse osutajatest antud teenusega liitunud ETSA esitatud andmetel Põhja-Eesti Regionaalhaigla, Ida-Viru Keskhaigla ja Ida-Tallinna Keskhaigla ja teenust kasutatakse ka teistel erialadel kui endokrinoloogia ja uroloogia.

E-tervise statistikast selgub, et kõige rohkem on viimastel kuudel, st maist juulini, e-saatekirjasid suunatud PERHile (106 saatekirja: endokrinoloogias 36, kardioloogias 28, pulmonoloogias 20 ja uroloogias 22). ITK-le ja IVKH-le suunati samal perioodil kummalegi kaks saatekirja.

Loe haigekassa kommentaari siit.

Osale arutelus

  • Siret Trull

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

DERIVCO is looking for a UX/UI DESIGNER

Derivco Estonia OÜ

30. september 2018

DERIVCO is looking for a .NET DEVELOPER

Derivco Estonia OÜ

30. september 2018

Teabevara