Autor: Marek Mühlberg • 24. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinnas koguneb e-teenuste konkursi World Summit Award žürii

28.–31. augustil 2013 koguneb Tallinnas e-teenuste konkursi World Summit Award (WSA) rahvusvaheline žürii.

Žürii koosneb e-valdkonna tippekspertidest, kes on kohale tulnud mitmetest ÜRO riikidest. Eesti esindajana osaleb žürii töös riigiportaali eesti.ee juht Mihkel Tikk.

Eestis valib žürii 461 konkursile esitatud e-teenuse seast välja 5 parimat 8 kategoorias. Need 40 parimat kutsutakse auhindade üleandmisele WSA Global Congressil, mis toimub Sri Lankal 24.–26. oktoobril 2013.

Kandidaatide seas on ka seitse Eesti e-teenust:

E-piirijärjekorra süsteem GoSwift e-valitsemise ja avaandmete kategoorias, e-õppe ja teaduse kategoorias, e-meelelahutuse ja mängude kategoorias, e-kultuuri ja turismi kategoorias, e-meedia ja ajakirjanduse kategoorias, e-äri ja kaubanduse kategoorias, e-kaasamise kategoorias.

ProgeTiiger

TipTheAuthors.com

Veebimäng Ennemuistne

Eesti Ekspressi digiväljaanne

TransferWise

Lairibavõrk EstWin

Külalistele tutvustatakse ka Eesti e-lahendusi ning nad viiakse kokku Eesti IT-ettevõtete esindajatega.

WSA delegatsiooni kutsus Eestisse majandus- ja kommunikatsiooniministeerium EL struktuurifondide programmi "Infoühiskonna teadlikkuse tõstmine" raames ja Euroopa Regionaalarengu Fondi rahastusel.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755