Skype Eesti uueks juhiks saab Andrus Järg

Alates 4. septembrist saab Skype Technologies OÜ uueks tegevjuhiks Andrus Järg, kes võtab kohustused üle praeguselt juhilt  Tiit Paananenilt.

Skype´i asepresident Mark Gillett ütles: “Andrus on töötanud Skype´is 7 aastat ja mul on väga hea meel, et suudame jätkuvalt kasvatada uusi liidreid oma meeskonna seest.”

“Ootan põnevusega uusi väljakutseid, mida see roll pakub. Skype on täna globaalne kommunikatsiooniteenuse pakkuja, meie toodet kasutavad miljonid inimesed igapäevaselt kodus ja tööl. Skype on saadaval paljudel arvuti ja mobiili platvormidel ja me töötame selle nimel, et oma klientidele üha rohkem uusi võimalusi luua,” ütles Järg.

Andrus Järg liitus Skype´iga 2006. aastal, töötades erinevates juhirollides projektijuhtimis- ja arendusüksustes. Eelnevalt on Järg juhtinud tarkvaraarendust kindlustusettevõttes If P&C Insurance, vastutanud Swedbanki tarkvaraarenduse outsourcingu eest ning juhtinud Maksu- ja Tolliameti Tallinna regiooni IT-osakonda.

Osale arutelus

  • Marek Mühlberg

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara