Autor: Alyona Stadnik • 2. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Klick Eesti: uues eelarves kasvab palgakulu

Klick Eesti juht Marko Kalve tõdes, et palgakulu on ilmselt see, mis järgmise aasta eelarves kasvab kõige rohkem.

Läheneb aeg, mil ettevõtted hakkavad koostama järgmise aasta eelarveid. Kalve märkis, et nende eelarve tuleb väikse kasvuga ja sarnane sellele aastale. "Vara on veel mõelda, sest asjad maailmas muutuvad päris kiiresti. Seda nii partnerriikides, naaberriikides ja ka mujal," sõnas ta.

Eelarve koostamisega tegeleb Klick Eesti septembris - oktoobris.

Järgmisel aastal kulud kasvavad, eelkõige palgakulud. "Raske öelda, kui palju. Palgakulu on ilmselt üks olulisemaid," lausus Kalve.  "Üldine turuolukord tingib palgataseme ja sellest tuleb lähtuda. Kui olukord on selline, et turul makstakse rohkem, siis peame meie ka."

Kuidas teevad järgmise aasta äriplaani Eesti tipptegijad, sellest kuuleb Äripäeva aasta tippsündmusel, majanduskonverentsil Äriplaan 2014. Osalejaid on registreerunud juba ligi viissada. Registreeri end konverentsile siit.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755