Nokia ajutine juht: meil on kolm tugevat üksust alles

Pärast mobiiliüksuse müüki Microsoftile saab Nokia olema märgatavalt väiksema ja madalama profiiliga ettevõte. Nokia ajutise juhi Risto Siilasmaa sõnul võib ettevõte muutuda finantsiliselt palju kindlamaks. 

„Meil on jätkuvalt kolm väga tugevat äriüksust,“ ütles Siilasmaa Wall Street Journali digiväljaandele AllThingsD. Pärast mobiiliüksuse müüki jääb Nokiale kolm üksust: võrguettevõte NSN, tehnoloogia litsentseerimine ja kaartidealane tegevus Here. „Meil on väga hea meel, et suudame neid üksusi toetada palju tugevama bilansiga,“ lisas Siilasmaa, kelle sõnul saavad tehingust kasu nii aktsionärid kui ka 88 000 töötajat.

Microsofti teenistusse läheb üle 32 000 töötaja, kellest 4700 on Soomes.

Osale arutelus

  • Rainer Saad

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara