12. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Raivo Hein: kuidas tulemus, nii ka dividend

Dividendide maksmine on hoogustunud küllap ikka üldisest heaolust, arvas 2009. aasta Dividendide TOPI 29. kohal olnud IT-ettevõtja Raivo Hein. 

Kui on ikka viletsad ajad, siis ei saa ju dividende võtta, lisas ta. "Kui vaadata majanduse liikumise graafikuid, siis peale masu on ju ainult ülespoole see nool olnud, kuigi ta viimasel ajal on natuke paigalseisu näidanud, aga viie aasta plaanis on ta ikkagi üles läinud ja see peegeldab dividendide väljavõtmises samuti."

Eks on osa ettevõtjaid, kes ka masu ajal suuri summasid välja võtsid, märkis Hein. "Nii, kuidas tulemused on, nii dividendi võetakse - kui tulemused lähevad aina paremaks, siis võetakse ka natuke rohkem. Eks järgmine aasta ole näha, kuidas on läinud."

Autor: Ave Lepik, Kadri Põlendik

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755