Autor: Ave Lepik • 13. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kühne + Nagel liitus ITL-iga

Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liiduga (ITL) liitus rahvusvaheline logistikafirma Kühne + Nagel AS.

ITLi presidendi Anneli Heinsoo sõnul sai ITL auväärse liikme logistikasektorist. „Kühne+Nagel AS loob Eesti IKT sektorisse hulgaliselt uusi töökohti ja suurendab sektori eksporti, mis mõjutab meie majandust igati positiivselt,“ kommenteeris Heinsoo.

Kühne+Nagel AS juhatuse liikme ja IT Keskuse juhi Mart Amburi sõnul tahavad nad aktiivselt kaasa lüüa Eesti IKT kogukonna arendamisel. „Seega on ITL liikmeks astumine meile loogiline samm,” lisas Ambur.

ITL on  info- ja kommunikatsioonitehnoloogiaga (IKT) tegelevaid ettevõtteid ühendav erialaliit, kuhu kuulub 75 ettevõtet. ITLi kuuluvate ettevõtete käive moodustab üle 90% Eesti IKT-sektori kogukäibest.

Kühne + Nagel avas Eesti harukontori 2006. aastal Tallinnas. Kühne + Nagel tegutseb täna üle sajas riigis, pakkudes mere-, õhu-, raudtee- ja maanteevedude teenuseid ning lepingulise logistika täislahendusi. Eelmisel aastal avas Kühne + Nagel Tallinnas ka oma IT-keskuse, kus töötab üle 100 inimese.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755