Päev börsil: Twitter läheb börsile

Suhtlusvõrgustik Twitter postitas eile oma Twitteri kontole säutsu, mille seisis, et firma kavatseb minna börsile ning korraldada aktsiate avaliku pakkumise.

Ettevõte ei avalikustanud kuna võiks IPO toimuda ning mis hinnaga. Wall Street Journali andmetel on Twitteri väärtus 10 miljardit dollarit. Suhtlusvõrgustiku IPO saab olema üks oodatumaid börsileminekuid pärast eelmise aasta Facebooki börsidebüüti.

Hinnanguliselt on Twitteril üle 200 miljoni aktiivse kasutaja. Twitteri selle aasta käibeprognoos on 583 miljonit dollarit. Facebooki ja LinkedIni aktsiad reageerisid Twitteri säutsule järelturul kerge tõusuga.

Aasia börsidel olid täna valdavalt negatiivsed meeleolud, kuna kardetakse, et Föderaalreserv võib järgmisel kolmapäeval oma igakuist 85 miljardi dollarilist stiimulit vähendada. Hiina Shanghai börs langes 1%, Hongkongi Hang Seng 0,6%, Korea Kospi 0,5%.

Osale arutelus

  • Rainer Saad

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara