23. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaubamaja avab Osturalli e-poe

Kaubamaja avab 2. – 6. oktoobrini toimuva Osturalli ajal esmakordselt ka Osturalli e-poe. 

„Tarbijad eeldavad, et kaupade kohta on internetis teave olemas ning on hea, kui neid sealt ka osta saab," märkis Kaubamaja ASi turundusdirektor Anne-Liis Ostov.

Ostovi sõnul on kindlasti e-pood selge tulevikusuund – kauplused jäävad, aga e-poed tulevad lisaks. "Osturalli e-poe näol on tegemist nö pilootprojektiga, millega saame Kaubamaja sisemisi protsesse ja võimekust testida. Kindlasti peame e-poodi kui tulevikutrendi silmas ka Kaubamaja puhul tervikuna,“ selgitas Ostov.

Osturalli e-kauplus annab esmakordselt võimaluse pakkumistest osa saada ka väiksemate Eesti asulate elanikel, ilma, et peaks selleks eraldi Tallinnasse või Tartusse kohale sõitma. Osturalli e-poe koostööpartneriks on Itella SmartPost.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755