Milline uusim nutitelefon peab „piinamisele“ kõige paremini vastu?

Tehnikavidinatele garantiiplaane pakkuv SquareTrade testis uuemaid nutitelefone purunemise vastu ning selgus, et äsja poelettidele jõudnud iPhone’id on võrreldes eelkäijaga kiiremad katki minema.  

SquareTrade viis uute nutitelefonidega läbi mitmeid teste, sealhulgas uputas neid vee alla ning viskas pooleteist meetri kõrguselt põrandale. Selgus, et kõige vähem pidas vastu Samsungi lipulaev Galaxy S4, mis pärast teste lakkas töötamast ning millel tuli ekraan poolenisti ära. Kümnepunkti skaalal sai Galaxy S4 seitse punkti.

Alumiiniumist ja klaasist valmistatud iPhone 5S sai 5,5 punkti ja plastikust iPhone 5C 6 punkti. Mõlema reiting oli halvem kui eelkäija iPhone 5-l, mis sai viis punkti. SquareTrade’i turundusjuht Ty Shay ütles Associated Pressile, et iPhone 5C sai põrandale kukkudes rohkem kahjustusi kui iPhone 5. Erinevalt teistest seadmetest, põrus iPhone 5C ka libisemistestis. Näiteks libises iPhone 5C laual üle 1,5 meetri, kuid iPhone 5 pisut üle 1 meetri. 

Kõige paremini pidas SquareTrade’i piinamisele vastu Google’i Moto X, mis sai reitinguks 4,5. „Me lootsime, et vähemalt üks uus iPhone saab kõrge hinde, kuid üllatuslikult oli selleks Moto X,“ ütles Shay.

Osale arutelus

  • Rainer Saad

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara