Savisaar korraldab ohufoorumi "Saatan valib Internetis"

Reedel toimub Tallinnas foorum pealkirjaga „Saatan valib Internetis“, mis käsitleb elektroonilise hääletamise ohtusid.

Konverentsi juhatab sisse Edgar Savisaar. E-valimiste ohtudest ja võimalustest räägib USA Michigani ülikooli professor J. Alex Halderman ning interneti ebaturvalisusest Soome IT-spetsialist Harri Hursti. Tallinna Ülikooli professor Rein Ruutsoo räägib e-valimistest ja valimisdemokraatia riskidest. Suurbritannia digiõiguste ekspert Jason Kitcat kommenteerib Douglas W. Jones’i ja Barbara Simonsi raamatut „Rikutud valimissedelid. Kas Sinu hääl loeb?“.

Foorum toimub Alexander Kofkinile kuuluvas hotellis Meriton Grand Conference & Spa.

Osale arutelus

  • Ave Lepik

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara