7. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Twitteri aktsia on 50 dollariga kindel ost

Analüüsimaja SunTrust Robinson Humphrey on suutnud vähem kui nädalaga Twitteri IPO prospekti läbi analüüsida, andes firma aktsiale 50 dollarilise hinnasihi ja ostusoovituse.

"Investorite jaoks on tähtis vaadata Twitterit mitte ainult 140 tähemärgilise tekstina," kirjutas analüüsis SunTrusti analüütik Robert Peck, mida vahendab MarketWatch.

"Me oleme kulutanud märkimisväärse aja selle sektori inimestega panemaks kokku enda teesist ja analüüsi, mis näitab Twitteri finantsidele olulist tõusupotentsiaali," kirjutas Peck.

Twitter avalikustas eelmine nädal enda prospekti börsile tulemiseks. Aktsiatega kauplemine peaks algama enne aasta lõppu.

Eelmine nädal avalikustatud andmetest selgus, et Twitteril on 620 miljonit lihtaktsiat. 50-dollariline aktsiahind tähendaks, et firma turuväärtus oleks 31 miljardit dollarit.

Autor: Fredy-Edwin Esse, California

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755