Twitteri väärtus pärast IPOt 20 mld dollarit?

Twitteri kasutajate arvu kasv on aeglustunud ning suhtlusvõrgustik pole ikka veel kasumisse jõudnud. Kuid mõnede fondijuhtide arvates ei takista see Twitteri väärtusel tõusmast üle 12,8 miljardi dollari.

12,8 miljardiline number on Twitteri enda hinnang ettevõtte õiglasest väärtusest, mis avalikustati koos aktsiate avaliku esmapakkumise prospektiga. Kuid Ironfire Capital LLC ja Gamco Investors Inc. usuvad, et kui Twitteri aktsiatega kauplema hakatakse, võib ettevõtte väärtus tõusta 15-20 mld dollarit, kirjutas Bloomberg.

Need ootused põhinevad eeldusel, et Twitteri käive jätkab kiiret kasvu ning suhtlusvõrgustik suudab üha rohkem ettevõtetelt reklaamidollareid ligi meelitada. Twitteri käive on iga aasta peaaegu kahekordistunud. 

Osale arutelus

  • Rainer Saad

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara