Endine Apple’i juht: Tim Cook teeb suurepärast tööd

Tim Cook on Apple’it juhtinud kaks aastat, kuid iga kord pärast uue toote esitlust on kerkinud küsimus, kas Cook ikka on õige inimene juhtimaks sellist tehnoloogiagiganti nagu Apple.

Aastatel 1983-1993 Apple'i tegevjuhina töötanud John Sculley ütles CNBC-le, et on kindel Cooki juhioskuses ning Apple’i tulevikus. „Ma arvan, et Cook teeb suurepärast tööd. Ta ei proovi olla Steve Jobs, kuna ainult üks inimene saab olla Steve Jobs ja see on Steve ise,“ ütles ta.

Sculley sõnul pole ta Cooki juhtimise ajal Apple’i aktsiaid müünud. „Ma olen ikka veel väga optimistlik, et Apple’il läheb hästi. Androidil on suurim turuosa, kuid Apple teeb suurepäraseid ja kvaliteetseid tooteid,“ ütles ta.

Osale arutelus

  • Rainer Saad

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara