Arengufondi nõukogu saab Laari asemel uue liikme

Parlamendi majanduskomisjon esitas arengufondi nõukogu liikme kandidaadiks Reet Roosi

Kui kandidaat leiab riigikogu täissaalis toetust, asub ta arengufondi nõukogu liikmeks Eesti Panga nõukogu esimehe kohale siirdunud Mart Laari asemele, teatas riigikogu pressiteenistus. Arengufondi nõukokku kuulub kaks riigikogu liiget, üheks neist on majanduskomisjoni esimees Kaja Kallas.

Arengufondi nõukogu esimees on Ville Jehe, teised nõukogu liikmed on Tallinna Tehnikaülikooli rektor Andres Keevallik, Tartu Ülikooli rektor Volli Kalm, Tartu Ülikooli Kliinikumi juhatuse liige Mart Einasto, majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts ja rahandusminister Jürgen Ligi.

Osale arutelus

  • Rivo Sarapik

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara