Google teeb täna tulemused avalikuks

Kuigi Google'i reklaamitulu peaks jätkama kasvamist, siis hinnastamine on endiselt murekoht, mistõttu oodatakse internetihiiule tagasihoidlikku käibekasvu kolmandas kvartalis.

Google avalikustab enda majandustulemused täna pärast turu sulgemist. FactSeti küsitletud analüütikud ootavad Google'ile kasumiks keskmiselt 10,36 dollarit aktsia kohta 11,7 miljardi dollarilise käibe juures, vahendab MarketWatch. Aasta tagasi teenis firma 11,3 miljardi dollarilise käibe juures kasumiks 9,03 dollarit aktsia kohta.

Otsingumootori aktsia oli New Yorgis keskpäeva paiku pool protsenti miinuses, makstes 893,0 dollarit. Viimase kolme kuu jooksul on aktsia kukkunud veidi üle 2% pärast pettumust valmistanud teist kvartalit, mille tulemused jäid Wall Streeti ootustele alla.

"Reklaamijatega rääkides me usume, et reklaami eelarved on stabiilsed, kuid hind ühe kliki kohta (CPC) tundub varieeruvat," kirjutas Piper Jaffray analüütik Gene Munster kliendikirjas.

"Kuigi me arvame, et investorid ei ole CPC pärast nii mures kui aasta tagasi, siis klikkide hinnastamise mõju takistab Google'i aktsial rallimast ning see peaks jätkuma veel paar kvartalit," lisas Munster.

Sellise trendi üks peamisi põhjusi on mobiilsete seadmete reklaami kasvamine, mille hinnad on tavaliselt madalamad, tõi analüütik veel välja.

Osale arutelus

  • Fredy-Edwin Esse, California

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara