Autor: Ave Lepik • 18. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2 otsib Ubartase asemikku rahvusvahelise konkursiga

Tele2 grupp suunab praeguse Eesti üksuse juhi Mindaugas Ubartase Kasahstani firma äridirektoriks, Eestis võtab juhtimise üle finantsjuht Argo Virkebau.

Ubartase sõnul oli tema töö Eestis nagu sõitval autol mootori vahetamine ja samal ajal järsu kurvi võtmine. “Kahe ja poole aasta jooksul taastasime hinnaliidri positsiooni, käivitasime kogu raadiovõrgu väljavahetamise, ostsime Eesti Energialt Televõrgu ning lansseerisime 4G,” ütles Ubartas.

“Minust jääb stabiilne ettevõtte ja hästi kokkumängiv meeskond, mis jätkab lubatud kursil – pakkuda alati soodsaimat hinda,” ütles Ubartas.

Kasahstanis saab Mindaugas Ubartasest äridirektor, kes juhib müügi, turunduse, tootearenduse ja klienditeeninduse valdkondasid. Mindaguas Ubartas on varem kuus aastat juhtinud ka Tele2 Leedu müügi- ja turundusosakonda.

Tele2 Eesti uus juht selgub rahvusvahelise konkursi käigus, seniks võtab 1. novembrist tegevdirektori kohused üle ettevõttes seitse aastat töötanud finantsjuht Argo Virkebau.

Tele2 osutab Eestis teenuseid ligi 510 000 kliendile. Tele2 kuulub rahvusvahelisse Tele2 gruppi, millel on ülemaailmselt 15 miljonit klienti kokku 10 riigis. Tele2 on noteeritud NASDAQ OMX Stockholmi börsil.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755