Autor: Rainer Saad • 22. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ARM Holdings: nutitelefonide turg pakub palju võimalusi

Kiibidisainer ARM Holdingsi juht Simon Segars ütles CNBC-le, et vaatamata muredest kallite nutitelefonide turu küllastumisest, on nemad heal positsioonil.

Briti ettevõte ARM Holdings, mis disainib pooljuhte Apple’ile ja teistele suurtele elektroonikafirmadele, teatas täna kolmanda kvartali maksueelseks kasumiks 92,6 miljoni naelsterlingit (110 mln eurot). Võrreldes möödunud aastaga kasvas ettevõtte kasum 36 protsenti. Analüütikud ootasid kasumiks 88,9 miljonit naela.

Segarsi sõnul pakub ka odavamate nutitelefonide turg neile võimalusi, kuna paljude koostisosade eest tuleb neile maksta patenditasu. „Uued ja odavad telefonid arenevates riikides valivad ARMi ja meie partnerid,“ sõnas ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755