Autor: Rainer Saad • 23. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apple’i tarnijate aktsiad miinuses

Eile esitles Apple uusi iPade, kuid täna langesid Aasia börsidel Apple’ile peamisi koostisosi tootvate ettevõtete aktsiad mitu protsenti.

Taiwani börsil noteeritud kaameraläätse tootja Genius, puutetundlike ekraanide tootja TPK Holding ning iPadi ümbriste valmistaja Casetek langesid vastavalt 4%, 6% ja 2,2%. Hongkongi börsil langes kuuldeseadmete valmistaja AAC Technologies’i aktsia 1,6%.

Apple’i aktsia lõpetas eilse kauplemispäeva 0,3 protsenti all.

„Tarnekett taipas, et uued tooted ei saa olema müügihitid. Uus iPad Air võib näidata häid tulemusi, kuid iPad Mini ei müü kõrge hinna tõttu hästi,“ ütles Enderle Group’i peaanalüütik Rob Enderle CNBC-le.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755