Autor: Ave Lepik • 24. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Majandustarkvara tootja teenis 760miljonise kvartalikasumi

Tarkvaragigant SAP AG teenis kolmandas kvartalis 762 miljonit eurot maksujärgset kasumit, mis on mullu sama perioodiga võrreldes 23 protsenti enam. 

Eestis esindust omava SAP AG teatel suurenes korporatsiooni kvartalikäive kaks protsenti 4,045 miljardi euroni.

SAP AG grupi tegevdirektori Bill McDermotti sõnul on ettevõtte sisenemine pilveteenuste turule edukas ning valdkonnast teenitud rohkem kui miljardilise aastakäibega on firma tõusnud juba pilveteenuste sektori suuruselt teiseks ettevõtteks. “Kasvame peamisest konkurendist kiiremini kõigil turgudel,” ütles McDermott.

Enam kui 120 riigis 251 000 ettevõtet teenindav SAP AG on maailma juhtiv majandustarkvaratootja, mis pakub ligi 30 tööstusharus tegutsevatele organisatsioonidele IT-rakendusi ja -teenuseid. SAP AG annab tööd 55 000 inimesele.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755