30. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Facebooki ja BlackBerry juhid kohtusid

Wall Street Journal teatas anonüümsele allikale toetudes, kuidas Facebooki ja BlackBerry juhid kohtusid läinud nädalal, et arutada võimalikku ülevõtmist või koostööd.

Esialgu pole teada, kas Facebook ilmutas üles huvi raskustes Kanada nutitelefonide tootja ostmise vastu. BlackBerry sõlmis eelmine kuu tehingu Fairfax Financial Holdingsiga, et kes peaks firma börsilt ära viima. Sellegi poolest on firma juhtkond endiselt otsimas võimalikke kosilasi.

Facebooki aktsia lõpetas teisipäevase kauplemispäeva 1,66% miinuses, 49,40 dollari peal, ning täna on firma avalikustamas enda kolmanda kvartali majandustulemused.

BlackBerry aktsia kallines seevastu 1,40%, 8,31 dollarini. Aktsia hind on endiselt allpool Fairfaxi välja käidud 9 dollarit aktsia kohta, millega tahetakse firma üle võtta.

Autor: Fredy-Edwin Esse, California

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755