Autor: Indrek Kald • 1. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2 Eesti sai ajutiselt uue juhi

Tänasest täidab Tele2 Eesti juhatuse esimehe kohuseid finantsjuht Argo Virkebau.

Tele2 Eesti uue juhi leidmiseks käib rahvusvaheline konkurss, seni täidab nii tegev- kui finantsjuhi kohuseid ettevõttes seitse aastat töötanud Argo Virkebau.

Ärijuhtimise magistrikraadiga Virkebau on töötanud varasemalt kolm aastat ka Kuusakoski finantsjuhina ning teistes Eesti suurettevõtetes.

Tele2 grupp teatas oktoobris, et Tele2 Eesti senine juht Mindaugas Ubartas läheb organisatsiooni suurima riigi Kasahstani äridirektoriks. Ta hakkab seal vastutama müügi, turunduse, tootearenduse ja klienditeeninduse valdkondade eest.

Tele2 osutab Eestis mobiil- ja andmesideteenuseid ligi 518 000 kliendile. Ettevõte kuulub rahvusvahelisse Tele2 gruppi, millel on ülemaailmselt 15 miljonit klienti kümnes riigis. Tele2 on noteeritud Stockholmi börsil.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755