T-Mobile jätkab klientide võitmist, ületades prognoose

USA suuruselt neljas mobiilsideoperaator T-Mobile US teatas analüütikute ootusi ületanud käibest tänu lisandunud klientidele.

Firma käive kasvas kolmandas kvartalis aastaga 8,7%, 6,69 miljardi dollarini, teatas ettevõte. Bloombergi küsitletud analüütikud ootasid keskmiselt 6,58 miljardi dollarilist käivet.

Samal ajal teeniti 36 miljonit dollarit puhaskahjumit, mis järgneb teise kvartali 16 miljoni dollarilisele kahjumile. See tuleneb klientide üleminekust odavamatele pakettidele. Keskmise paketi hind kukkus 3%, 52,20 dollarini, kuigi analüütikud ootasid 52,86 dollarit.

Kuus kuud tagasi MetroPCSiga liitunud T-Mobile lisas kolmandas kvartalis 648 000 igakuist klienti, ületades suurelt analüütikute prognoositud 401 000 klienti. Firma on saanud uusi kliente juurde tänu nullsissemaksega telefonide pakkumisele ning paketile, kus lisa 10 dollari eest kuus lubatakse tähtajalise lepinguga kliendil osta uusi telefone.

Osale arutelus

  • Fredy-Edwin Esse, California

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara