Autor: Raido Neemre • 10. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Transferwise heitis HSBC üle nalja

Transferwise kritiseeris oma blogis suurpanga HSBC vanamoelisust ja keskkonnavaenulikkust.

Taavet Hinrikuse ja Kristo Käärmanni loodud idufirma TransferWise, mis võimaldab teha rahvusvahelisi valuutaülekandeid iga kord teenustasu või konverteerimise eest pangale suurt lõivu maksmata, kirjutas oma blogis sellest, kuidas meeskond laadis alla HSBC mobiilirakenduse ja sai selle eest HSBC-lt prinditud 8-leheküljelise infovoldiku.

Meeskond teravmeelitses, et pank on oma klienditeeninduse tasemelt tagasi 19. sajandisse langenud kui ei hoolitsetud keskkonnast ja saadeti klientidele paberkirju.

“Selles pole mitte midagi iroonilist, kui te saadate meile postiga  paberitüki, millel seisab: “Tere tulemast mobiilsesse panka” – kuidas me küll ise sellise geniaalsuse peale ei tulnud, kui me oma mobiilirakenduse turule tõume. Me mõtlesimegi, et puud on alati liigagi ülehinnatud,” ironiseeriti.

Lõpetuseks tänati veel panka hea teenuse eest.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755