Autor: Ave Lepik • 12. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TTÜ avab Mektory

Täna kell 14 avatakse Tallinna Tehnikaülikooli linnas innovatsiooni- ja ettevõtluskeskuse Mektory maja.

„Mektory on eelkõige koostöö ettevõtete ja ülikoolide vahel nii sisult kui vormilt. See on näide, et on võimalik ühes keeles rääkida nii äriinimestel kui ka teadlastel. Majja on panuse andnud üle 50 ettevõtte. Pakume kaasaegse tehnoloogiaga keskkonda, aga ka sooja ja õdusat suhtlemiskohta,“ kinnitas Tea Varrak, TTÜ innovatsiooni- ja rahvusvaheliste suhete prorektor ning innovatsiooni ja ettevõtluskeskus Mektory direktor.

Mektory 4450 m2 suuruses majas on võimalused tehnoloogia loovaks rakendamiseks ja tulevikuideede genereerimiseks. Seal asuvad prototüüpimislaborid, ettevõtete demokeskused, näitusesaal, eri kultuuride toad. Majja on oodatud lapsed, üliõpilased, õppejõud kui ka ettevõtjad.

Avamisel tervitavad külalisi president Toomas Hendrik Ilves, TTÜ rektor prof Andres Keevallik, majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts, TTÜ prorektor Tea Varrak, ettevõtjate nimel Kristine Ross Büroomaailmast.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755