Autor: Rainer Saad • 12. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vodafone kulutab võrguarenduseks 8,3 miljardit

Briti telekomifirma Vodafone kulutab Euroopas 3G võrgu täiustamiseks ja 4G võrgu väljaehitamiseks seitse miljardit naelsterlingit (8,3 mld eurot).

Täna teatas Vodafone maksueelseks majandusaasta poolaasta kasumiks 6,6 miljardit naela (7,8 mld eurot), mis on 4,1 protsenti vähem kui eelmine aasta samal ajal. Reutersi poolt küsitletud analüütikud ootasid kasumiks 6,4 miljardit naela.

Tugev käibe ja kasumi kasv tuli arenevatelt turgudelt. "Meie arenevate turgude äriüksustel läheb väga hästi ja seda eelkõige tänu kiirele nutitelefonide läbimurdele ja andmekasutusele," ütles Vodafone'i tegevjuht Vittorio Colao majandusaruandes. Grupp hoiatas, et majandusolud Euroopas on jätkuvalt keerulised.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755