Autor: Kaisa Gabral • 13. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Martinson Taskila ärist: hea idee

Estonian Airi eksjuht Tero Taskila käivitab Soomes ja Eestis tippjuhtide rendifirma. Ettevõtja Allan Martinsoni sõnul täidab ta turul tühja augu.

"Olen tema (Tero Taskila - toim) ettevõtmisega kursis ja arvan, et hea idee. See on mujal maailmas suhteliselt levinud nn interim personaliotsingu teenus, kus teatud oskusega tippjuht palgatakse lühikeseks ajaks," märkis MTVP OÜ tegevjuht

Allan Martinson ja lisas, et vajadus selle järgi on kindlasti olemas.

"Kui ettevõte on näiteks turnaround-olukorras või läbib kiire kasvu või just nimelt kokkutõmbumise faasis. Olen selliste inimeste palkamist nii kaalunud kui ka seda teinud. Tero Taskila täidab lihtsalt unarusse jäetud niši," märkis Martinson.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755