Autor: Rainer Saad • 14. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apple nõuab Samsungilt 380 miljonit dollarit

Apple nõuab Samsungilt 380 miljonit dollarit (283 mln eurot), süüdistades Lõuna-Korea firmat iPhone'i ja iPadi kopeerimises.

Apple'i teatel on Samsung patendirikkumistega teeninud 231 miljonit dollarit, samal ajal kui Apple ise on seetõttu kaotanud 114 miljonit. Samsung ise arvab, et võlgneb Apple'ile veel 52 miljonit dollarit ning ülejäänud sellest nõudest on alusetu, kirjutas AP.

380 miljoni dollariline nõue tuleb lisaks 600miljonilisele trahvile, mille Samsung on juba ära maksnud. Algselt mõisteti trahvi suuruseks rohkem kui miljard dollarit, kuid kohtunik vähendas seda umbes 450 miljoni dollari võrra.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755