Autor: Kadri Põlendik • 14. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti idufirma võitis Helsingis kiirtutvustusvõistluse

Helsingis toimuva IT-konverentsi Slush kiirtutvustusvõistluse võitis Eesti päritolu idufirma Weekdone.

Võistlusest Pitching Competition võttis osa 100 idufirmat. Osalejad pidid lühikese ettekandega tutvustama oma ideed edukatest ettevõtjatest ja investoritest koosnevale žüriile.

Võistluse 20 parima sekka jõudsid kolm Eesti idufirmat: Weekdone, Language Accelerator ja Sportlyzer, finaali jõudis vaid Weekdone.

Võitja sai 10 000 eurose preemia. Meeskonnatöö juhtimise rakendust pakkuvat Weekdone’i tutvustas ettevõtte üks asutajatest Jüri Kaljundi.

Eile Twitteris oli Kaljundi üllatunud, et finaali pääses: „Naljakas, sest olime jokker, mitte põhinimekirjas. Armastan oma meeskonda."

Helsingis toimub 13.-14. novembril idufirmadele ja investoritele mõeldud konverents Slush. Kuuendat korda toimuvat konverentsi korraldab Helsingis baseeruv idufirmade kiirendi StartupSauna.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755