Autor: Kaisa Gabral • 20. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rain Laane: meie maksame töötajatele tööandjapensioni

Microsoft panustab juba täna koostöös oma töötajatega nende kolmandasse pensionisambasse, märkis Microsoft Eesti juht Rain Laane.

Eile kogunesid erinevad liidud, et arutada võimalusi kolmanda pensionisamba elavdamiseks. Ühe võimalusena arutati ka tööandjapensioni võimalikkust.

"Tulevik on meie inimestele oluline teema ning ilmselgelt riiklikust pensionist ei piisa, et tagada sama elukvaliteeti pensionile minnes. Kindlasti on lahenduseks kolmanda pensionisamba osakaalu oluline suurendamine, sealhulgas maksusoodustused, mis motiveerivad töötajaid koos tööandjatega sinna panustama," kommenteeris Laane ja lisas, et Microsoft panustab juba täna koostöös oma töötajatega nende kolmandasse pensionisambasse.

"Kui töötaja maksab ühe protsendi brutopalgast kolmandasse sambasse, siis tööandja lisab kaks juurde," selgitas Laane nende ettevõtte süsteemi.

Microsoft Eesti näol on tegemist korduvalt Eesti pere- ja töötajasõbralikumaks firmaks valitud ettevõttega. Viimati võitis ta tänavusel konkursil.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755