Autor: Raido Neemre • 21. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

David Einhorn: Apple suudaks oma kapitaliga rohkem teha

Apple’i kapitalijuhtimise pingutused on tulemuslikumad kui varasemalt, kuid tulemused võiksid olla palju paremad, ütles riskifondide juht David Einhorn.

Varasemalt väljendas ta pettumust ettepaneku üle, mis oleks piiranud Apple võimet emiteerida eelisaktsiaid. Lõpptulemusena algatas ettevõte suurima aktsiate tagasiostu programmi ajaloos.

“Ma usun, et see liigutab Apple’i kapitalijuhtimise hindelt  1 kõrgema 2 peale või kuhugi sinnakanti, seega saaks teha palju enamat, muutmaks ettevõte veelgi väärtuslikumaks, “ märkis Einhorn.

Einhorn, kes on riskikapitali fondi Greenlight Capital tegevjuht, on tuntud eelkõige oma lühiajaliste investeeringute tõttu.

Oktobri keskel kasvasid Einhorni fondid peaaegu 12%, edestades sellega omataolisi, kuid jäädes turule siiski alla.

Ta märkis täna New Yorkis toimunud Robin Hoodi konverentsil, et tema lemmikkihlvedu oli kiibitootja Micron Technology.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755