Swedbank uuendas netipanka

Swedbankil valmis internetipanga uuendus, mis laseb klientidel valmistada ette mitu makset ning need ühekorraga ka ära kinnitada.

Swedbanki elektrooniliste kanalite juhi Arno Pae sõnul oli see arendus üks klientide sagedasemaid soove. „Siseriiklikke makseid tehakse meie erakliendi internetipangas üle 2 miljoni kuus. Üle poole makseid tegevatest klientidest teeb üle ühe makse korraga. Nende elu läks nüüd mugavamaks, sest enam ei pea igat makset eraldi kinnitama,“ selgitas Pae.

Pae sõnul lisandus tavalisele siseriikliku makse vormile valik "salvestan", mis salvestab makse maksekorralduste nimekirja. Sealt saab valida, millised maksed korraga kinnitada ning samuti saab e-arved salvestada maksekorralduste nimekirja ning maksta mitu e-arvet korraga.

Osale arutelus

  • Ave Lepik

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara