Mis tulemust oodatakse Hewlett-Packardilt?

Täna on oodata Hewlett-Packardi neljanda kvartali tulemusi. Tehnoloogiagigandi majandusaasta ei lange kokku kalendriaastaga.

Bloombergi küsitletud analüütikud ootavad ettevõttelt neljanda kvartali kasumi langust aktsia kohta. Tänavu peaks tulemus tulema mullusest 14% kehvem, ulatudes 1,00 dollarini aktsia kohta. Käibe osas oodatakse 7% langust, 27,83 miljardile dollarile. Ettevõte on viimasel neljal kvartalil teatanud käibe vähenemisest.

Aastaga 104,4% tootnud aktsial on kuni analüütikute keskmise hinnasihini vaid 0,16% tõusuruumi. Aktsia maksis eile 25,32 dollarit, aktsia hinnasiht on 25,36 dollarit. Aktsia on saanud 8 ostusoovitust, 22 hoia soovitust ja 5 müügisoovitust.

Osale arutelus

  • Romet Kreek

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara