Eesti statistika nüüd ka nutiseadmetes

Statistikahuvilised saavad nutiseadmerakenduse „Eesti statistika“ vahendusel hoida end kursis värske statistikaga ning ülevaate olulisematest näitajatest Eesti kohta, teatab statistikaamet.

Android ja iOS seadmete kasutajad saavad alates sellest nädalast Google Playst või App Store´ist tasuta alla laadida Eesti kohta statistilist infot pakkuvat rakendust „Eesti statistika“.

„Eesti statistika“ pakub ülevaadet rahvastiku, palga, hindade, ettevõtluse, ehituse, kinnisvara, põllumajanduse, rahvaloenduse, kaubanduse, tööturu, turismi, keskkonna jpm kohta. Statistilist infot saab kuvada jooniste, teemakaartide ja tabelitena. Statistikauudistest leiab infot värskete andmete valmimise ja kättesaadavuse kohta. Statistikablogi pakub analüüsi päevateemadel.

„Ootame kasutajatelt ka Google Plays või App Store´is tagasisidet rakenduse kasutajamugavuse kohta ja infot, kas peaksime statistiliste näitajate loetelu täiendama või muutma,“ märkis statistikaameti kommunikatsioonijuht Anu Ots.

Osale arutelus

  • Ave Lepik

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara