Modern Times Group avas Eestis digitaalse mängupoe

TV3 ja Viasati emafirma Modern Times Group avas Eestis oma digitaalse arvutimängude poe Viagame.

Viagame'ist saab alla laadida 1500 PC ja Maci mängu mitmetest valdkondadest. Mängu saab alustada juba mõni sekund pärast ostu sooritamist. Arvutiga alla laetud mängu omandiõigused on samad nagu poest mängu ostes.

"Baltikumis on mängimine inimeste elus alati olulisel kohal olnud, seega oli väga loogiline jätk Viagame'i otsus tuua digitaalne mängupood ka siia ja pakkuda kohalikele mängijatele parimaid valikuid," ütles Viagame'i juht Amandine Durey pressiteates.

Viagame on osa Modern Times Groupist, mis on neljas maailmajaos tegutsev meelelahutuse levitamise ettevõte, kuhu kuuluvad nii tasuta kui tasuline televisioon, raadio ja infosisu tootmisega tegelevad firmad. Balti regioonis tegutseb MTG tarbijaile mõeldud brändide vahendusel nagu TV3, TV3+, TV5, TV6, TV 8, LNT, Kanals 2, TV3 Play, Viasat, StarFM, Power Hit Radio jt.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

CREDITINFO ESTONIA is looking for a PYTHON DEVELOPER

Creditinfo Eesti AS

05. oktoober 2018

DERIVCO is looking for a .NET DEVELOPER

Derivco Estonia OÜ

30. september 2018

DERIVCO is looking for a UX/UI DESIGNER

Derivco Estonia OÜ

30. september 2018

Teabevara