Autor: Marta Jaakson • 27. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ZeroTurnaround värbab Bostonisse poolsada töötajat

Eesti tarkvarafirma ZeroTurnaround palkab järgmise aasta lõpuks USAs Bostoni kontorisse poolsada müügi- ja turundusinimest, kirjutab Boston Business Journal.

ZeroTurnaround tegevjuht Alex Laats märkis, et firma võib Bostonis asuva 47-liikmelise müügi- ja turundus meeskonna 2014. aasta lõpuks kahekordistada.

Juba kaks aastat Bostonis esindust oma tarkvara arendamise abivahendeid tootev firma plaanib Laatsi sõnul agressiivselt töötajate värbamist jätkata ka tuleval aastal.

Ettevõttel oli mullu tellimusi 6,5 miljoni dollari väärtuses, aasta varem 2,5 miljoni eest, märkis Laats. Ta ei avaldanud selle aasta prognoose, ent ütles, et müük jätkub endiselt kiiresti.

ZeroTurnaround omanike seas on Bostoni Bain Capital Ventures riskikapitalistid. VC firma sai omanikuks, ostes välja ZeroTurnaround esialgsed Eesti ingelinvestorid aastal 2011. Laats märkis, et need investorid olid ettevõttesse investeerinud vaid 100 000 dollarit.

ZeroTurnaround põhitoode on JRebel ja plugin Java arendajatele. Tavaliselt peavad Java arendajad muudatuste järel rakenduse serveris taaskäivitama ning seda juhtub mitu korda tunnis. Plugin aitab taaskäivitusele kuluvat aega vähendada. JRebel võimaldab arendajatel koodi vaadata kohe, ilma taaskäivitamiseta.

"Oleme kasutajatelt õppinud, et JRebel säästab keskmiselt umbes aastases arendustöös ligi kuu aega," ütles Laats. Ta lias, et aastase tellimuse korral on abivahendi päeva tasu üks dollar.

Laatsi sõnul sai ettevõte Bain Capital Venturesi tulekuga omanike hulka tugevad partnerid - Ben Nye ja Ben Holzmani. ZeroTurnaround avas müügi ja turunduse osakonna Bostoni kontoris 2011 aasta novembris.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755