Autor: Rainer Saad • 29. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TeliaSonera vallandas finantsjuhi

Rootsi operaatorfirma TeliaSonera aktsia langes täna 2%, kuna ettevõte teatas finantsjuht Per-Arne Blomquisti ning veel kolme töötaja vallandamisest.

"Ettevõtte juhatus leiab, et mõned olulised töötajad on kaotanud juhtkonna usalduse," vahendas Bloomberg täna TeliaSonera juhatuse esimees Marie Ehrlingu sõnu.

Vallandamine tuli pärast Euraasia äritegevuse analüüsi, kirjutas Wall Street Journal. 

TeliaSonera kinnitas täna, et ettevõtte mõned meetodid pole olnud kooskõlas heade äritavadega. Finantsjuhi kohusetäitjaks saab TeliaSonera asepresident Christian Luiga. 

1. veebruaril lahkus TeliaSonerast tegevjuht Lars Nyberg, kuna operaatorfirma ei analüüsinud enne Usbekistani investeerimisotsuse tegemist partneri identiteeti ega seda, kuidas tehingupartner omandas enda vara.

Telekomifirma aktsia langes Stockholmi börsil 2,2 protsenti, 53,25 kroonini.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755