3. detsember 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elisa: e-arve on tasuline mugavusteenus

Elisa andis oma kodulehel teada, et muudab oma e-arved tasuliseks, sest tegemist on mugavusteenusega.

Elisa selgitab oma kodulehel, et Euroopa Liidu regulatsiooni (SEPA) tõttu asendasid Eestis pangad otsekorralduse alates tänavu 1. veebruarist e-arve püsimakse teenusega. Seetõttu muudab ka Elisa arvete esitamise korda ja küsib klientidelt e-arve pakkumise eest 0,6 eurot kuus.

“Alates uuest aastast, 2. jaanuarist, pakume võimalust tasuta arvete vaatamist Elisa iseteeninduskeskkonnas,” selgitas Elisa suhtekorraldusjuht Marika Raiski. ”Soovijatele pakume e-arveid edasi, mille tasu on 0,6 eurot arve kohta. Neile, kes hakkavad arvet Elisa iseteeninduskeskkonnas ise vaatama, midagi ei muutu. Uue korra järgi saab senisest e-arvest mugavusteenus, mida kõik soovijad saavad endale huvi korral tellida.”

Autor: Ave Lepik, aripaev .ee

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755