Facebook kaalub „kaastunde“ nupu lisamist

Mitte kõik Facebooki uudised ei ole positiivsed. Seetõttu kaalub sotsiaalmeedia portaal "kaastunde" nupu lisamist.

Praegu saavad Facebooki kasutajad vajutada kõigest „meeldib“ nuppu ja oma sõprade postitusi kommenteerida. Kasutajad aga on juba mõnda aega nõudnud „meeldib“ nupule alternatiivi, mis nüüd ettevõtte  iga-aastasel teaduspäeval ka loodi.

Oluline on siiski märkida, et kuigi nupp arendati välja, ei pruugi see siiski kasutusele tulla. Ettevõte korraldab tihti programmeerimispäevi, kus tullakse lagedale uute ideedega, kuid mitte kõik neist ei lähe kasutusesse.

„Programmeerimispäevad on Facebookis suur traditsioon. Need on innovatsiooni allikad ning aitavad meil paremini mõista, kuidas me saame inimestele üle maailma pakkuda paremat teenust. Mõned meie parimad ideed pärinevad programmeerimispäevadelt. Paljud ideed ei lähe küll käiku, kuid nad aitavad meil mõista, kuidas me saaksime oma teenuseid paremaks muuta,“ sõnas Facebooki pressiesindaja CNBC-le. 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara