Autor: Maarit Eerme • 18. detsember 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ajujahi kümne parima seas on lisatöötajate leidmise veebirakendus

Ajujahi kümne parima sekka on jõudnud ka veebirakendus GoWorkaBit, mis aitab ettevõtetel leida kiiresti lühiajaliseks perioodiks lisatöötajaid.

GoWorkaBit partner Kei Karlson räägib, et hetkel on nad teinud pilootprojekti personalifirmaga Manpower ning aidanud neil kiiresti leida lisatöötajaid ühele kaupluseketile. Lisaks on õnnestunud leida kiiresti lisatöötajaid Rahva Raamat´u lattu ja Cinamoni kinokeskusele Tartus. Hetkel on töös samuti mitu projekti.

„Plaanime vahendada töötajaid just lihtsamate tööde jaoks,“ rääkis Karlson. Lisades, et hetkel kui nad on antud rakendust arendanud 2 kuud, siis selle aja jooksul on nad saanud väga positiivset tagasisidet just kaubandusettevõtete käest.

Karlson rääkis, et nende senine rekord on 3 minutiga leitud 6 töötajat järgmiseks hommikuks lattu kaupa lahti pakkima. „Hetkel oleme pilootprojektide raames vahendanud rohkem kui 2500 töötundi,“ ütles ta.

„Meie teenuse eest maksab ettevõte lisaks palgale ka koefitsiendi, mis katab tööjõumaksumused ja meie vahendustasu,“ rääkis Karlson. Lisades, et selle suurus on väiksem, kui näiteks oma töötajatele ületundide eest maksta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755