8. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

T-Mobile'i juht visati AT&T Las Vegase peolt välja

USA suuruselt neljanda mobiilsideoperaatori tegevjuht John Legere visati välja konkurendi AT&T poolt korraldatud peolt, andes märku, et konkurents on isiklikuks muutumas.

Enda firmat traditsioonilistele telekomidele vastandav Legere ilmus AT&T poolt korraldatud peole, mis toimus Las Vegases toimuva tarbeelektroonika messi CES raames, vahendab Bloomberg.

Vahetult pärast üht Twitteris ilmunud pilti Legere'iga CNET ajakirjaniku Roger Chengi poolt juhatati T-Mobile'i juht turvameeste poolt välja.

"Ühed turvamehed eskortisid ta uksest välja. See oli hullumeelne," säutsus Cheng Twitteris. Legere ütles hiljem ühele tehnoloogiablogile, et ta läks üritusele vaatama räppar Macklemore'i.

Legere võttis T-Mobile'is ohjad üle 2012. aastal ning alates sellest ajast on pakkunud klientidele odavamaid pakette, lühemaid kohustuslikke lepinguid ning tasuta roaming-teenuseid.

Selle aja jooksul on ta üsna valusalt astunud välja AT&T ja nende tegevjuhi Randall Stephensoni vastu. Läinud aastasel Las Vegase messil kasutas Legere AT&T iseloomustamiseks sõna "sitt". Lisaks on T-Mobile'i reklaamikampaaniad suunatud just AT&T vastu.

Chengi teatel oli üritusel kohal ka T-Mobile'i finantsjuht Braxton Carter. Chengi sõnul ei õnnestunud Legere'il Macklemore'i näha, kuna ta visati enne räppari esinemist välja.

AT&T ja T-Mobile'i pressiesindaja ei vastanud Bloombergi kommentaaripalvetele.

Autor: Fredy-Edwin Esse, California

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755