12. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Süsteemi saab veelgi edasi arendada

Baltika turundusjuhi Jaanika Terasmaa sõnul on praegu kõige väärtuslikum ressurss inimeste aeg. "Usun, et just selle hindamiseks on Sangar ka uue süsteemi kasutusele võtnud," ütles ta. "Samas tean, et ükski tehnoloogia ei suuda asendada tasemel teenindajat, kes saab vestluses kliendiga tema vajadused ja ootused välja selgitada."

Küll aga võiks selline tehnoloogiline lahendus tema sõnul aidata märgatavalt kiiremini üles leida sobivaid tooteid e-kanalites oste tehes, sest sisuliselt on ju tegemist kliendi vajaduste ja huvidega kohandatud otsingusüsteemiga, mis peaks olema elementaarne osa toimivast e-ostukeskkonnast.

"Pärast Sangari teenuse poe tasandil katsetamist võiks seda veel arendada, et see oleks kliendile kasulikum – ühendada virtuaalse assistendi teenus mõõdusärgi tellimise võimalusega, mis toimib praegu e-poe tasandil," pakkus Terasmaa. "Siis oleks kliendil kohapeal võimalus selle süsteemi kaudu ka mõõdusärki tellida. Samuti aitaks see kaasa Sangari mõõdu¬särgi teenuse populariseerimisele."

Autor: Ave Lepik, Mari Mets

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755