Autor: Ave Lepik • 20. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apollo avab esimese kino

Raamatupoekett Apollo avab maikuus Pärnu Keskuse juurdeehituses uue raamatu- ja meelelahutuskaupluse ning esimese Apollo kino.

Apollo kinos valmib kolm saali kokku 420 kohaga. Suurim saal mahutab 234 ning kaks väiksemat kumbki 93 vaatajat. Koos kinoga avatav raamatu- ja meelelahutuskauplus on 515 ruutmeetriga Pärnu suurim, vahendas ettevõte oma pressiteates.

Sisenemine kinoärisse on Apollo kasvustrateegias loogiline samm, kommenteeris  Apollo müügi- ja turundusjuht Eha Pank. “Kinoskäimise kese nihkub tagasi linnakeskusesse, kus teater, kino, kontserdimaja, raamatukogu ja Apollo meelelahutuspood moodustavad koos lähedalasuvate restoranidega tervikliku kultuurikvartali,” ütles Eha Pank.

2012. aastal eestlaste omandusse naasnud Apollol on 11 raamatukauplust, üks Baltikumi suurimatest e-poodidest ja üle 200 000 aktiivse püsikliendi.

Apollo eelmise aasta käive oli 13,2 miljonit eurot.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755